جوانه ها محل تجمع ویتامین هایA ،E ،C ، B، آنتی اکسیدان ها، املاح کمیاب و ترکیبات ضد سرطان و ضد پیری هستند و به آن ها نام سرچشمه جوانی نیز داده شده است.
میزان ویتامین B۱۲ موجود در جوانه گندم نسبت به دانه ی آن ۴ برابر است و ویتامین های گروه B در جوانه های این گیاه به ۳ تا ۱۲ برابر و ویتامین E به میزان ۳ برابر افزایش می یابد. ضمنا سلنیوم و منیزیم موجود در جوانه گندم، در پیشگیری از انواع سرطان، مؤثر شناخته شده است. در این مقاله برخی از خواص جوانه گندم را مورد بررسی قرار می دهیم
جوانه گندم چه به صورت مصرفی در غذا، ماست و سالاد و یا به صورت ماسک صورت، در درمان مشکلات یبوستی تأثیر فراوانی دارد.
جوانه گندم، سرشار از ویتامین E است که، برای اختلالات قاعدگی و ضعف تخمک گذاری زنان مفید است.
گندم جوانه زده دارای فیبر و آب زیادی است، که باعث دفع کامل مدفوع شده و مانع از سرطان روده می شود
ویتامین B۱ موجود در جوانه ی گندم، خستگی مفرط، ضعف و بی حالی را بر طرف می کند.
ویتامین E موجود در جوانه ی گندم، تقویتکننده ی قوای جنسی است و به عنوان معجزه گر و اکسیر جوانی، برای درمان ضعف جنسی مردان از آن استفاده می شود